Hej! 

Jag är uppväxt i Trosa och är 38 år gammal.
2012 gick jag klart utbildningen som Medicinsk Fotterapeut på Axelssons Gymnastiska Institut. Någonting jag inte ångrar, sedan dess har jag hyrt in mig på TyresöPraktiken i Tyresö. Dessa år har givit mig mycket med erfarenhet men också många fina relationer!

Jag har även kompletterat min utbildning genom åren med olika kurser inom Expo Medical "Fokus På Foten", Ekologisk Ansiktsbehandling, Ansiktsmassage (Naturlig facelift), Frans & Brynfärgning/plock.

Våren 2020 flyttade jag och min lilla familj till Gotland och självklart vill jag fortsätta driva mitt företag här, med pirr och glädje!  

Jag hoppas vi ses! 👣

Då jag nu under ett antal år behövt hjälp med att sköta mina fötter mer profesionellt då min ålder och åldersdiabetes gör sig mer påmind. Har tidigare provat olika terapeuter med varierande framgång tills jag hittade Sanna. Hon har på ett mycket bra sätt skött om såväl fötter som begynnande nageltrång som helt plötsligt dök upp.Antagligen även det åldersrelaterat. Sanna har nu tagit hand om mina fötter i över fem år med för mig så bra och friska fötter man nånsin kan ha. Då Sanna nu flyttat till Gotland så vill jag rekommendera henne till det bästa och önskar henne all lycka med sin profession på nya hemorten.
Åke Skoglund Tyresö

Jag har haft nöjet och förmånen att få mina fötter vårdade av Sanna Bång i flera år. Hon är den bästa fotterapeuten som jag någonsin har besökt. Mycket professionell och trevlig att umgås med under terapin. Efter varje sittning har jag verkligen gått från henne med himmelska fötter.

Jag rekommenderar henne varmt för alla som vill få sina fötter vårdade av en riktig proffs.

Fil dr Arja Paulin

Tyresö

Sanna Bång är den bästa fotterapeut jag har varit hos. Det har blivit några stycken genom åren. Hon är noggrann och kunnig. Hon har ett vänligt och omhändertagande sätt. Kommer sakna henne mycket.

Hälsningar Elsie

Jag har gått i flera år hos Sanna och är mycket nöjd med hennes behandlingar av mina fötter och kan vart rekommendera henne!

Kjell-Åke

Jag har i många år varit kund hos fotterapeut Sanna Bång. Hon är superproffsig och noggrann. Jag kan varmt rekommendera henne då jag alltid är så nöjd.

Yvonne Guthenberg