Behandlingar / Priser

Medicinsk Fotvård        60 min

I den Medicinska Fotvården ingår alltid fotbad samt en undersökning av dina fötter. Vid behov behandlas problem som förhårdnader, liktornar, nageltrång, sprickor. Naglar klipps, formas och slipas. Nagelfalsen rensas och slipas. Fötterna filas och smörjs in och avslutas med en välgörande fotmassage.

675:-

Medicinsk Fotvård Liten     30 min

Denna behandling är till för dig med enklare fotproblem. Exempel på detta är att endast ha behov av tex bara nagelklippning eller endast åtgärdande av ett nageltrång, enstaka liktornar eller annan smärtsam förhårdnad.

Behandlingen börjar med ett fotbad och sedan åtgärdas det valda problemet. Vid större problem och för en mer grundlig behandling rekommenderas 60 min fotbehandling.

490:-

Medicinsk Fotvård med Fot & Underbensmassage   90 min

Denna behandling passar dig som behöver lite extra tid samt till dig som vill njuta av en skön fot och underbensmassage. Behandlingen startar med ett uppmjukande fotbad. Vid behov behandlas förhårdnader, liktornar, nageltrång, sprickor. Naglar klipps, formas och slipas. Nagelfalsen rensas och slipas. Fötterna filas och smörjs in och avslutas med en härlig fotvård och underbensmassage.

1 050:-

Fot & Underbensmassage      35 min

Denna behandling ökar blodcirkulationen, lindrar svullnader och spänningar i fötter och underben. Det är ett utmärkt alternativ för trötta fötter. Behandlingen startar med ett härligt fotbad.

490:-

Vårtbehandling 

Vi väljer behandlingsmetod beroende på ålder, storlek och lokalisation på vårtorna. Frysning, uttorkning och uppluckring är några av metoderna vi använder vid vald behandling. Vårtor försvinner inte med en behandling utan kräver ett antal sådana. Väntar man för länge med att börja en behandling så tar det längre tid att få bort dem.

450:-

Friskvårdsfotvård      50 min

Denna behandling är momsbelagd och avdragsgillt för friskvård, enligt skatteverkets regler för friskvårdsbidrag.

795:-

Frans & Brynfärgning 

Samt plock av bryn.

490:-

Medicinsk Fotvård + Lackning 80 min

Önskar du få tånaglarna lackade väljer du denna behandling

875 :-

Nagelsvamptest/FungiCheck

25 min

Misstänker du nagelsvamp? FungiCheck är ett immunokromatografisk nageltest för professionella terapeuter för att hitta nagelsvamp. Testet görs hos mig och tar endast 10 min. Hög trovärdighet och pålitlighet. Visar det sig att du har svamp ger jag tips och råd för vidare behandling.490 :-